1. Home
  2. Wij zijn 24bookprint

Wij zijn 24bookprint

Ons verhaal

Ons doel is om voor iedereen boeken te drukken in de gewenste oplage, vanaf 1 exemplaar. We willen de beste kwaliteit leveren, betaalbaar zijn en oog hebben voor het milieu.

Wat we doen

Wij zijn een jonge, internationale club enthousiaste mensen die jou in staat stelt om jouw boeken, magazines, rapporten, etc te laten drukken. Al vanaf 1 exemplaar. We drukken paperback en hardcover boeken, je kunt kiezen uit heel veel formaten en we bieden 3 verschillende papiersoorten. Binnen enkele dagen leveren we de door jou bestelde boeken. Wereldwijd.  

Jouw boek drukken eenvoudig gemaakt

Het laten drukken van boeken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ons platform leidt jou door de stappen, waarvan het binnenwerk en de omslag natuurlijk de belangrijkste zijn. We helpen je met praktische tips wanneer je het binnenwerk bijvoorbeeld nog moet opmaken en je kunt zelf je omslag professioneel ontwerpen met onze Cover Designer. Je kunt eenvoudig je boeken bestellen en wij houden jouw bestelhistorie bij, inclusief de facturen ten behoeve van je administratie. Wil je je boek ook verkopen? Geen probleem, je krijgt gratis een webshop en we bieden links met alle relevante social media om je boek te promoten en te verkopen.

Ook jouw boek

Wij drukken ook jouw boek, magazine of rapport. Of het nu een familieboek is, een almanak, een handleiding, een roman, lesmateriaal, een trainingsboek, etc, etc. Wij drukken het voor je. Ter inspiratie hebben we wat leuke voorbeelden voor je naast elkaar gezet. 

De beste kwaliteit boeken tegen de laagste prijs

Je hebt drukkers die naast boeken ook visitekaartjes, flyers, etc. drukken en je hebt boekdrukkers die gespecialiseerd zijn in het drukken van echte boeken. Wij werken alleen met de echte drukkers. Zij verstaan hun vak als geen ander en maken de beste boeken. Boeken waar we trots op zijn. Door ons enorme volume zijn we ook nog eens in staat om deze boeken tegen een hele aantrekkelijke prijs aan te bieden. Al vanaf 1 exemplaar!

We staan voor je klaar

Ons professionele support team is 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen. Kom je er niet uit? Wij helpen je weer op weg zodat je snel je boeken kunt bestellen. We beantwoorden jouw vragen niet alleen snel, maar ook nog eens vakkundig en met een opgewekte toon. Daar word je blij van.

Uitgebreid print netwerk

We beschikken in Europa over een fijnmazig print netwerk. We drukken de boeken in 7 verschillende landen. Dat betekent dat boeken niet eerst een lange, milieuvervuilende weg hoeven af te leggen indien ze op een centrale plek zouden worden geprint. Het scheelt ook nog eens in de doorlooptijd en zeer zeker ook in de verzendkosten! Fijn toch? Moet je boeken naar een ander Europees land versturen? Dan printen wij de boeken lokaal.

Onderdeel van Mybestseller

24bookprint is onderdeel van Mybestseller, een van de marktleiders in Europa op het gebied van het uitgeven en drukken van boeken. Ons hoofdkantoor staat in de mooie havenstad Rotterdam. Mybestseller heeft diverse eigen uitgeefmerken in 8 Europese landen die iedereen in staat stelt om eenvoudig papieren boeken en ebooks te publiceren en hele hoge marges te verdienen. Daarnaast biedt Mybestseller een white label print- en publicatieplatform inclusief webshop aan derde partijen. Mybestseller heeft meer dan 200.000 enthousiaste klanten verwelkomd.

Waar we voor staan

Wij drukken alleen de beste kwaliteit boeken.

Boeken moeten betaalbaar zijn.

Vanaf 1 exemplaar moet je al je boek kunnen bestellen.

We staan 24/7 voor je klaar.

We hebben oog voor de omgeving.