Wat kost mijn boek?

Wat zijn de kosten voor een eigen boek? Met behulp van de gratis software van 24bookprint maak je van een PDF of een Word-bestand, eenvoudig en snel een professioneel boekbestand. Vervolgens kun je een boek al vanaf 7,49 Euro bestellen. Behalve standaard verzendkosten zijn er geen andere kosten bij 24bookprint. Vanaf drie exemplaren bieden we extra kortingen. Dat maakt kleine oplages extra interessant. Grote oplages zijn dus niet meer noodzakelijk.

Met 24bookprint kun je niet alleen boeken maken en bestellen. Ook kun je je rapportage, werkboek, jaarverslag, scriptie of andere publicatie aan klanten of geïnteresseerden met 24bookprint verkopen. Gebruik daarvoor de gratis webshoplink of plak de speciaal ontwikkelende verkoopwidget van 24bookprint gewoon op je eigen website of social media. Hiermee kan vervolgens iedereen jouw publicatie bestellen. De afwikkeling en logistiek worden automatisch door 24bookprint.com verzorgd. In je overzicht zie je wat, wanneer en aan wie er verkocht is.

Indien boeken als “print on demand” worden gemaakt, bestaan er dus geen kosten voor een oplage en ook geen kosten voor duur voorraadbeheer. Je bestelt enkel wat je nodig hebt en je kunt je boek op elk moment actualiseren of bijbestellen. Bereken hier direct de prijs van je boek met onze online boekprijscalculator.

Eigen koop

Je kunt je boek gewoon vanaf 1 exemplaar bestellen. Vanaf drie exemplaren ontvang je hoge kortingen. De gestaffelde prijzen voor je boek zie je direct in de online prijscalculator. Wil je toch een oplage, kunnen we die tegen bijzonder aantrekkelijke condities voor je verzorgen. Een oplage betekent dan minimaal 300 boeken die je ineens gaat afnemen. Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een specifieke aanvraag met je wensen per mail aan: business(@)24bookprint.com

Verkoop

Met 24bookprint kun je niet alleen boeken voor eigen gebruik bestellen. Je kunt je boek ook te koop aanbieden. 24bookprint biedt hiervoor shoplinks of zelfs een complete verkoopwidget, die je op je eigen website of op sociale media kunt plaatsen. Hiermee kunnen klanten direct je boek bestellen. De verkoopprijs van je boek, bepaal je zelf. Daarmee bepaal je dus ook hoe hoog je eigen marge is voor het betreffende boek. Verhoog je de prijs, wordt je marge dus hoger, maar kan dat betekenen dat je boek voor de koper te duur is. Heb je vragen over een geschikte verkooprijs kun je ons altijd benaderen.

Kosten boek met kleurenpagina’s

Geen goedkoop drukwerk voor kleurenpagina’s! Wij geloven dat alleen de beste drukkwaliteit goed genoeg is voor een boek met kleurenpagina’s. Dit betekent dat elke afbeelding en elke illustratie in hoge kwaliteit kan worden gedrukt. Helaas heeft deze kwaliteit wel een hogere kostprijs. Ons advies:

  1. Probeer het aantal kleurenpagina’s zo beperkt mogelijk te houden en enkel voor die pagina’s waar het noodzakelijk is. Elke pagina met kleur wordt als kleurenpagina gerekend! Ook al is er maar één letter in kleur.
  2. Voordat je aan de slag gaat, bereken dan eerst de prijs van je boek met onze prijscalculator. Hier zien je dan gelijk in hoeverre het aantal kleurenpagina’s de prijs van je boek beïnvloeden. Dat maakt een eventuele keuze vooraf een stuk gemakkelijker. Als je niet zeker weet of het boek tegen een bepaalde prijs kan worden verkocht, stuur dan gewoon een mail naar: info@24bookprint.com.