Disclaimer

De (auteurs)rechten van deze website met bijbehorende inhoud berusten uitsluitend bij 24bookprint, onderdeel van Mybestseller B.V., gevestigd aan de Delftsestraat 33, 3013AE Rotterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Elk hergebruik of herproductie van een deel of alle inhoud is verboden in elke vorm. Je mag niet, behalve na onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, de inhoud distribueren of commercieel exploiteren. Je mag het ook niet verzenden of opslaan op een andere website of een ander soort van elektronisch systeem.

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door 24bookprint en we streven ernaar om de informatie up to date te houden en te corrigeren. Wij maken geen enkele voorstelling of garantie van enige aard, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website zijn opgenomen voor enig doel. Het eventuele vertrouwen die je op dergelijke informatie legt, is daarom strikt op eigen risico.

24bookprint zal in geen geval aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief en zonder beperking, voortvloeiende uit of in verband met het gebruik van deze website.

24bookprint behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment haar website aan te passen zonder derden daarvan vooraf te informeren. 

Alle inspanningen worden gedaan om de website vlot te laten draaien. 24bookprint draagt ​​echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website wegens technische problemen, binnen of buiten onze invloedssfeer.

Contactgegevens 24bookprint: info@24bookprint.com.