Boek verkopen

Je boek ook verkopen?

24bookprint biedt je naast de mogelijkheid om je boeken te laten drukken ook de optie om je boek te verkopen. Je hoeft dit niet te doen, maar willen je wel de mogelijkheid geven. We bieden je hoge marges en betalen maandelijks je verdiende royalty. Zo kun je naast het doen van je eigen bestellingen ook geld verdienen met je boek! Handig toch?

Auteurswebshop

We bieden je kosteloos een auteurswebshop die jij kunt gebruiken om je boek te verkopen. In een paar klikken heb je deze webshop geactiveerd. Je kunt informatie verschaffen over jezelf of over jouw organisatie, contactgegevens en social media profielen vermelden en uiteraard wordt je boek prominent getoond. Heb je meer boeken? Geen probleem, deze worden allemaal netjes opgenomen in je auteurswebshop. Klanten vanuit de hele wereld kunnen je boeken dan direct kopen. Nadat je een boek hebt verkocht werken wij je verkoopoverzicht bij. Je ziet op een overzichtelijke manier wanneer en hoeveel boeken je hebt verkocht. Ook tonen we hoeveel royalty er nog open staat en wanneer je wordt betaald, daarbij bieden we je ook gelijk financiële overzichten die je kunt gebruiken voor je administratie. Doordat er geen verkoopkanaal zoals een boekhandel tussen zit, zijn de marges bijzonder hoog!

Webshop 24bookprint

Naast de auteurswebshop is er natuurlijk ook de webshop van 24bookprint zelf. Hier staan alle boeken die via 24bookprint zijn gepubliceerd. Klanten die op deze webshop uitkomen kunnen eenvoudig je boek vinden door bijvoorbeeld te zoeken op auteur, titel, isbn, categorie. Nadat is betaald voor het boek gaan wij voor de klant aan de slag en drukken en leveren wij het boek binnen enkele dagen. Je verkoopoverzicht wordt dan weer netjes bijgewerkt. Ook hier geldt: de marges voor jou zijn bijzonder hoog!

Verkoop via je eigen website

Wanneer je niet via de auteurswebshop wenst te verkopen omdat je bijvoorbeeld een mooie eigen website hebt dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Direct nadat je je boek hebt gepubliceerd bieden wij je de mogelijkheid om een verkoopwidget, koopknop of een link te gebruiken op je eigen website. Je kunt deze widget of koopknop zelfs nog personaliseren door de kleur en tekst aan te passen. Wanneer klanten op het widget of de koopknop klikken, komen ze direct op de detailpagina van jouw boek en kunnen ze jouw boek kopen. Vervolgens gaan wij het boek drukken en leveren. Je verkoop- en je royalty-overzicht worden weer netjes bijgewerkt.

Boek verkopen via bol.com, amazon.nl en de boekhandels

Je kunt jouw boek bij 24bookprint niet verkopen via boekhandels, bol.com en Amazon. Dat is een bewuste keuze: in eerste instantie is 24bookprint gericht op het drukken van boeken. Om het ook mogelijk maken om geld te verdienen met de verkoop van boeken bieden we de auteurswebshop en de webshop van 24bookprint. Maar, niet getreurd! Bij onze zusterwebsite mijnbestseller.nl is het wel mogelijk om bol.com, amazon.nl of de boekhandels in te schakelen. Mijnbestseller werkt hetzelfde als 24bookprint, maar heeft als extra dat je je boek echt kunt publiceren met een isbn en dat je kunt verkopen via vrijwel iedere boekhandel in Nederland, inclusief dus bol.com en amazon.nl!

Boek internationaal verkopen

24bookprint biedt je ook de mogelijkheid om je boek internationaal te verkopen. Dat is handig wanneer jouw doelgroep zich voor een deel in een ander land bevindt. We drukken in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje/Portugal. Je kunt met 1 klik al deze landen inschakelen en daar je boek te koop zetten. Op het moment dat iemand je boek koopt, wordt je boek lokaal gedrukt en verzonden. Dat scheelt enorm in doorlooptijd en kosten van verzending. Goed voor jou en goed voor de klant! Ook hier geldt weer: wil je je boek met een isbn publiceren en internationaal verkopen via de boekhandels en Amazon, ga dan naar onze zustersite mijnbestseller.nl.

Promotie van je boek

Een boek schrijven en maken is een hele uitdaging, een boek promoten en verkopen is ook een grote uitdaging. Dat is precies de reden dat we je een handje hierbij helpen. Je moet het nog wel zelf doen, maar we bieden je, nadat je jouw boek hebt gepubliceerd, een aantal handige tools en veel tips. Wat te denken van de integraties die we hebben met social media als Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn? Je kunt eenvoudig berichten en foto’s plaatsen en zo je netwerk snel informeren en enthousiasmeren. En ze kunnen direct jouw boek kopen! Op dezelfde wijze bieden we Whatsapp aan, inclusief de nodige voorbeeldberichten ter inspiratie. We geven tips over hoe je een goede boekborrel kunt organiseren en we hebben een inkijkexemplaar voor je gemaakt en een mooie afbeelding van de voorkant van je omslag. En er is nog veel meer! Nadat je je boek hebt gepubliceerd zie je alle promotiemogelijkheden op overzichtelijk wijze staan.